Weekkrant Noordoost Twente:
WEERSELO - Marc Schotten houdt wel van een uitdaging. En van roeien. De Weerseloër nam deel aan een roeitocht over 350 kilometer, van Den Helder naar Wilhelmshaven. De challenge was voor een goed doel.

Of het zwaar was? "Ik ben blij dat het zwaar was'', zegt Marc Schotten. "We pretenderen met een challenge bezig te zijn, dan moet het ook zwaar zijn.'' Schotten roeide in zeven dagen 320 kilometer. Frank Rekers uit Hengelo roeide de laatste drie dagen mee. Raymond Dral uit Ootmarsum en Marcel Nijland uit Rijssen waren de andere teamgenoten van Schotten.

Terwijl alle Challengers weer thuis zijn wordt er nog vol bewondering en enthousiasme over onze tocht naar Wilhelmshaven gesproken.

Ook vandaag de kranten gevuld met ons avontuur en op NDR1 een radio interview en een verhaal over DMRC.

Rob was ook oud marinier en was gepakt door het avontuur naar Londen. Hij wilde ook roeien en al snel kwam hij onder de vaderlijke sloepzorg van opperstuur Jan Plug.

De eerste trainingen verliepen moeizaam. " dit wordt niks...zwaar hoor" waren Rob's eerste reacties.

We zagen elkaar regelmatig in de sloep en bij trainingsweekenden. En stukje bij beetje werd duidelijk dat Rob een "buddy in nood" was.

"Volg ons LIVE !"
Je kan ons volgen, elke dag filmpjes tijdens de challange. Omdat we niet altijd de beste verbinding zullen hebben kan je het beste naar Facebook gaan om de laatste "vlogs" te volgen. Video's tijdens onze uitdaging, van roeiers en stuurmannen, vrijwilligers. Hun ervaring tijdens de challenge!

Ga naar Facebook, klik hier!

Donatie, klik hier!

Aanmelden nieuwsbrief

Klik hier voor overzicht nieuwsbrieven

Overzicht nieuws

Contactgegevens

Rekeningnummer: NL78INGB0006713344
o.v.v. "donateur DMRC"

E-mailadressen:
Algemeen: info@dmrc.nl
Donaties: funding@dmrc.nl
Media: marcom@dmrc.nl

K.V.K nr. 62513966

© 2018 Dutch Marines Rowing Challenge