Nieuwe challenge in september 2020

Na de historische roei challenge van Rotterdam naar Londen in 2015, de uitputtingsslag van Den Helder naar Wilhelmshaven in 2017 en de Helden van Vlissingen in 2018 staat de volgende challenge op het programma: de spectaculaire 2020 challenge in september 2020. DMRC gaat in september 2020, het lustrumjaar van de DMRC, de ultieme challenge van 750 kilometer roeien door heel Nederland. De 2020 challenge begint in Zeeland en eindigt een week later tijdens de Wereldhavendagen van Rotterdam in september 2020.

750 km door heel Nederland voor €750.000

Het is een fundraiser met een doel van €750.000 om onze buddy’s in nood, onder andere mariniers met PTSS, te ondersteunen. Roeien om geld in te zamelen voor het goede doel, roeien om als bijzondere mannen deze unieke zware topprestatie te volbrengen, roeien om niemand achter te laten.

Gezocht: mariniers die met ons de eindstreep willen halen

Wij zijn op zoek naar nieuwe roeiers zodat onze sloepen met volle kracht de eindstreep van de challenge kunnen halen. Ben of ken jij een (oud)marinier die van een sportieve uitdaging houdt en zich graag wil inzetten voor het goede doel?

Neem dan contact op met Peter Bercx via 06-53241958 voor een proeftraining en ervaar de kracht en verbondenheid van onze DMRC roeiteams door heel Nederland.

Gezocht: sponsoren die onze buddy’s in nood willen helpen

Naast roeiers zijn wij ook op zoek naar sponsoren zodat we ons goede doel volledig kunnen ondersteunen en we onze buddy’s in nood echt vooruit kunnen helpen. U kunt bijvoorbeeld onze sloepen sponsoren of een bepaald aantal km van de totale 750 km sponsoren zodat uw organisatie zichtbaar onderdeel wordt van de challenge. Voor meer informatie over onze sponsorpakketten of als u interesse heeft om hoofdsponsor worden van de 2020 challenge kunt u contact opnemen met de sponsor- en relatiemanager
Karel Lanser via 06-21459697.

Belangrijke informatie voor roeiers

Voor het deelnemen aan de ultieme challenge in september 2020 zal je als roeier wekelijks tot tweewekelijks trainingen moeten uitvoeren om conditie en uithoudingsvermogen te ontwikkelen. De tocht van 750 km zal 8 dagen omhelzen en er zullen afstanden van 40 tot 60 kilometer per dag worden afgelegd in estafette. Er worden eisen gesteld aan de roeiers om de krachten gelijkwaardig te verdelen in de sloep. De trainingen worden gegeven door ervaren roeiers waarbij uitvoering van een goede techniek de roeier in staat stelt grensverleggende prestaties te laten leveren. Gedurende de voorbereidingen zullen drie trainingsweekenden worden gehouden waarvan er twee verplicht zijn.

Proeftraining doen? Neem contact met ons op!

Wil je een proeftraining meemaken op een van onze locaties om te weten of het sloeproeien iets voor je is? Neem dan contact op met Peter Bercx, onze voorzitter via 06 - 53241958 die je er alles over kan vertellen.

Meteen aanmelden als roeier?

Wat geweldig dat je mee wilt doen! Meld je aan via admin@dmrc.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten over het 2020 programma en de route?

Mail ons via info@dmrc.nl en houdt onze website in de gaten.

Direct doneren?

U kunt uw gewenste bedrag overmaken naar ons rekeningnummer: NL78INGB0006713344 o.v.v. “donateur DMRC”. Namens alle DMRC leden en betrokkenen bedankt voor uw bijdrage!

Donaties of sponsormogelijkheden bespreken?

Mail ons dan met uw vragen of ideeën via funding@dmrc.nl of bel Karel Lanser, onze sponsor- en relatiemanager via 06 - 21459697.

© 2022 Dutch Marines Rowing Challenge