Zaterdag 13 mei vindt de tweede 14th Memorial Regatta Rotterdam plaatst. Een sloeproei regatta ter nagedachtenis aan het Duitse bombardement van 14 mei 1940. De stad Rotterdam werd in het hart getroffen en vele duizenden mensen raakten alles kwijt. Vele honderden mensen verloren het leven. Rotterdam was in het hart geraakt. Kort hierna capituleerde Nederland.

Voor onze Challenge zijn wij dringend op zoek naar 6 waterdichte, stikstof gevulde en bij voorkeur voorzien van intern kompas, verrekijkers.
Onze stuurmannen moeten voor de Challenge navigeren op 't wad en daarbij is een goede verrekijker onmisbaar.

Ter ondersteuning van de Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC) heeft Steven Schless, 24 jaar en student aan de Erasmus Universiteit, het unieke burgerinitiatief genomen om op een wel heel bijzonder sportieve wijze geld in te zamelen voor (oud-) mariniers die lijden aan de gevolgen van een Posttraumatische-stressstoornis (PTSS).

Tijdens de FOUR EXTREME BUDDY CHALLENGES IN A ROW 2017 wordt door Steven deelgenomen aan 4 ultra zware sportwedstrijden in 1 jaar: de Rotterdam Marathon, The 14th of May Memorial Regatta Rotterdam, de Comrades (Ultra)Marathon in Zuid-Afrika en de Ironman Maastricht-Limburg.

Aanmelden nieuwsbrief

Klik hier voor overzicht nieuwsbrieven

Contactgegevens

Rekeningnummer: NL78INGB0006713344
o.v.v. "donateur DMRC"

E-mailadressen:
Algemeen: info@dmrc.nl
Donaties: funding@dmrc.nl
Media: marcom@dmrc.nl

K.V.K nr. 62513966

© 2017 Dutch Marines Rowing Challenge