Aanmelden, voor de informatieavond 16-02-2017 Memorial Regatta Rotterdam 2017,  kan op 2 manieren. Download het onderstaande aanmeldformulier, of meld je aan met het online formulier er onder.

docxAanmeldformulier_informatieavond_16-02-2017_Memorial_Regatta_Rotterdam_2017.docx

Formulier ingevuld en ondertekend mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of insturen naar DMRC, t.a.v. penningmeester, p/a Fazantenkamp 325, 3607 CR MAARSSEN

Online aanmeldformulier:

 

Ik meld me aan voor de informatieavond over de Memorial Regatta Rotterdam op donderdag 16 februari 2017, Van Ghent Kazerne, Toepad 120 te Rotterdam. Aanvang 19.30 uur tot 21.30 uur. Toegang vanaf 19.15 uur. Neem identiteitspapier (paspoort, rijbewijs, ID-kaart) mee.

 

 

Op ZATERDAG 13 mei 2017 zal voor de 2e maal in successie de 14th of May Memorial Regatta Rotterdam plaatsvinden; een ROEISLOEPENRACE over 16,65 kilometer over de Maas en binnenhavens (Wijn-, Leuve- en Waalhaven) van ROTTERDAM. Naar verwachting zullen meer dan 30 sloepen aan deze unieke roeisloepenrace deelnemen. Burgemeester Aboutaleb wordt gevraagd het startschot te geven. Start en finish zijn bij het MARINIERSMUSEUM aan de Wijnhaven 7-13.

Doe jij mee?

De 14th of May Memorial Regatta Rotterdam wordt door de Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC), het Korps Mariniers, de gemeente Rotterdam, het mariniersmuseum en de Stichting Rotterdam en de Mariniers georganiseerd ter nagedachtenis aan het bombardement op de stad Rotterdam op 14 mei 1940. Niet alleen de offers van de mariniers en burger slachtoffers van het bombardement staan centraal. Ook diegenen die getroffen zijn tijdens hun actieve dienst en de nabestaanden van overleden mariniers worden met de Regatta eer bewezen.

Onder de meer dan 30 sloepen zullen ook de 7 sloepen van de Dutch Marines Rowing Challenge deelnemen. Enkele van deze sloepen zullen worden bemand door jongeren uit de stad Rotterdam. Jij kunt ook plaatsnemen in een sloep !! Een topconditie of ervaring met sloep-roeien zijn mooi meegenomen, maar absoluut niet vereist. Als jij aan deze wedstrijd mee wilt doen, dan krijg je ter voorbereiding in de maanden februari tot en met april onder leiding van oud mariniers training om de fijne kneepjes van het roeien in een roeisloep onder de knie te krijgen.  

Wil je meer weten, kom dan op dinsdag 16 februari 2017 van 19.30 uur tot 21.30 uur naar de Van Ghent Kazerne, Toepad 120, 3063 NJ Rotterdam. Dan zal meer informatie worden verstrekt over de Regatta, de trainingsmomenten en het Korps Mariniers, terwijl eveneens stil zal worden gestaan bij het bombardement van Rotterdam op 14 mei 1940.

 

Aanmelden voor de informatieavond op 16 februari ( klik hier )

Heb jij nu al zin om mee te doen, meld je dan aan via het aanmeldformulier ( klik hier )

“Weken van voorbereiding, overleg, bijeenkomsten, werkgroepen, budgetering, ritselen en regelen met als absolute klapper zaterdag 15 oktober 2017.

Meer dan 200 DMRC-ers met familieleden, kinderen, gasten en genodigden kwamen samen op Strandbad Duin van de Marina Muiderzand in Almere. Vanaf 10.00u konden alle bezoekers van de Kick Off Challenge 2017 meevaren in het landingsvoertuig van Keep Them Landing of met een van de snelle RHIB’s van Marieke, Frank en Vincent. Even rond 12.00u werden de leden van de organisatie wat onrustig. Het moment waar iedereen op zat te wachten.

De officiele aftrap van onze nieuwe Challenge. Burgemeester Franc Weerwind raakte iedereen met een geweldige toespraak. Een krachtig en powerful verhaal van een daadkrachtige burgemeester van de jongste grootste stad van Nederland. Franc Weerwind stak zijn bewondering en support niet onder stoelen of banken en DMRC, stad Almere en de burgemeester gaan elkaar zeker weer treffen op mooie momenten!

Almere – Afgelopen zaterdag had ik het voorrecht om in Marina Muiderzand de Kick Off van de Dutch Marines Rowing Challenge 2017 te mogen verrichten. Met Verbondenheid, Kracht en Toewijding roeien oud en actief dienende mariniers eind juni de ruim 300 kilometer lange, mentaal en fysiek zware roeitocht van Den Helder naar Willemshaven in Duitsland.

Zo'n honderd oud-mariniers zijn zaterdag in Almere samengekomen om zich voor te bereiden op een zware roeitocht. Eind juni vindt de ‘Dutch Marines Rowing Challenge’ plaats. Een tocht tussen Den Helder en het Duitse Wilhemshaven van ruim 300 kilometer.

Contactgegevens

Rekeningnummer: NL78INGB0006713344
o.v.v. "donateur DMRC"

E-mailadressen:
Algemeen: info@dmrc.nl
Donaties: funding@dmrc.nl
Media: marcom@dmrc.nl

K.V.K nr. 62513966

© 2017 Dutch Marines Rowing Challenge