13 mei 2de Memorial Regatta Rotterdam 2017

Op ZATERDAG 13 mei 2017 zal voor de 2e maal in successie de 14th of May Memorial Regatta Rotterdam plaatsvinden; een ROEISLOEPENRACE over 16,65 kilometer over de Maas en binnenhavens (Wijn-, Leuve- en Waalhaven) van Rotterdam.

Naar verwachting zullen meer dan 30 sloepen -waaronder de 7 sloepen van de Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC)- aan deze unieke roeisloepenrace deelnemen. Enkele van de DMRC- sloepen zullen worden bemand door jongeren uit Rotterdam en omgeving. Burgemeester Aboutaleb wordt gevraagd het startschot te geven. Start en finish zijn bij het MARINIERSMUSEUM aan de Wijnhaven 7-13

Wil jij met je roeisloepteam aanhaken?
Vul dan het aanmeldingsformulier in (KLIK HIER) of neem contact op met Mark Somers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt ook het onderstaande webformulier invullen.
Er zal geroeid worden in de klassen Whaler, Kuiken en Pilot Gigs.
Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Wil je als jongere mee roeien?
Jij kunt ook in een sloep plaatsnemen!! Een topconditie of ervaring met sloep-roeien zijn mooi meegenomen, maar absoluut niet vereist. Als jij aan deze wedstrijd mee wilt doen, dan krijg je ter voorbereiding vanaf maart tot aan de wedstrijddag onder leiding van oud-mariniers training om de fijne kneepjes van het roeien in een roeisloep onder de knie te krijgen.
Heb jij zin om mee te roeien met de Regatta, meld je dan aan via het aanmeldingsformulier (KLIK HIER).

De 14th of May Memorial Regatta Rotterdam wordt door de DMRC, het Korps Mariniers, de gemeente Rotterdam, het Mariniersmuseum en de Stichting Rotterdam en de Mariniers georganiseerd ter nagedachtenis aan het bombardement op de stad Rotterdam op 14 mei 1940. Niet alleen de offers van mariniers en burgerslachtoffers van het bombardement staan centraal. Ook diegenen die getroffen zijn tijdens hun actieve dienst en de nabestaanden van overleden mariniers worden met de Regatta eer bewezen.

Contactgegevens

Rekeningnummer: NL78INGB0006713344
o.v.v. "donateur DMRC"

E-mailadressen:
Algemeen: info@dmrc.nl
Donaties: funding@dmrc.nl
Media: marcom@dmrc.nl

K.V.K nr. 62513966

© 2017 Dutch Marines Rowing Challenge